Image

Як тернопільська молодь робить своє місто кращим

0 Comments

У Благодійному фонді «Карітас Тернопіль» вже не один рік здійснює свою діяльність проект «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю в Україні», надаючи підтримку дітям, молоді та сім’ям.

Серед багатьох видів діяльності, що реалізовується в рамках проекту, хочемо відзначити громадські проекти, котрі вже неодноразово здійснювала молодь разом із працівниками.

Наприклад:

  • Розміщення мотиваційних табличок у парках Тернополя із закликом не смітити.
  • Облаштування спортивних майданчиків у мікрорайонах міста – це те, що діти самостійно зініціювали та реалізували з допомогою працівників проекту.

Тепер діти розпочали роботу над здійсненням наступного проекту, а саме «Оновлення та декорування сходів у парку «Шевченка», котрий передбачає розмалювання сходів, що знаходяться на пагорбах біля готелю «Тернопіль».

Ідея не нова, оскільки вже раніше їх розмальовували. Але з часом малюнок втратив колір. На даний час ініціативна молодь, що відвідує Карітас Тернопіль вже розпочала роботу.

Працівники проекту переконані, що дані ідеї підлітків та молоді потрібно пітримувати та дати можливість їх реалізувати, це надасть їм впевненості, підійме самооцінку, дасть визнання перед оточуючими в конструктивний спосіб.

Зовсім скоро тернополяни та гості міста зможуть побачити малюнок та робити нові фото біля нього.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь