Image

Як працює кризовий центр, створений на базі Карітасу Запоріжжя

0 Comments

Свого часу звернутися до кризового центру Євгена змусили складні життєві обставини. Чоловік залишився без роботи, через це виникли проблеми в родині. Зараз про той час Євген згадує, як про страшний сон. Каже, позбутися проблем допомогли фахівці кризового центру Карітасу Запоріжжя.

У центрі з клієнтами працюють психолог, соціальний працівник і кризовий консультант. Вони надають допомогу тим, хто опинився в складних життєвих обставинах. Подекуди доводиться вирішувати не одну проблему, з якою звертається людина, а кілька. Наприклад: поновлення документів, пошук житла, роботи. Послуга з працевлаштування — одна із найзатребуваних нині.

У кризовому центрі надають і психологічну допомогу. Зокрема, вимушеним переселенцям, родинам ветеранів АТО і ООС, сім’ям загиблих бійців, а також усім, хто потребує такої підтримки.

А ще ті, хто звертається до кризового центру, мають можливість за потреби скористатися соціальною пральнею. Допоможуть тут і з одягом. У зборі цих речей сприяють небайдужі запоріжці. Підтримка фахівцями кризового центру надається безплатно. В разі потреби можна звертатись на “гарячу лінію”, її номер ви бачите на екрані.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь