Image

«Я завжди займалася улюбленою справою!» — інтерв’ю з Ларисою Гобельовською

0 Comments

Коли ти хочеш знайти роботу або почати власну справу, змінити вид діяльності чи освоїти нові знання, тоді на допомогу можуть прийти історії успіху інших людей.

Ці історії можуть надихнути або показати новий варіант розвитку подій, навчити чи підштовхнути до роздумів.

Нещодавно ми писали про тренінги з розвитку бізнесу, які спрямовані на підтримку жінок-підприємниць. Однією з учасниць була Лариса Гобельовська, директор друкарні «Мадрид», підприємниця з десятирічним стажем. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами історією її успіху.

Ми поспілкувалися з Ларисою, і вона розповіла нам про свій досвід ведення бізнесу, дала поради підприємцям-початківцям. Ми поговорили про її успіхи й соціальні проекти.

Минулого року друкарня Лариси відзначила свій десятирічний ювілей. Нині в неї більше 10 співробітників, сучасне обладнання й відоме ім’я на ринку поліграфічних послуг. Друкарня «Мадрид» входить до трійки кращих у Харкові.

Ділом підтвердити, що друкарня – це круто

До того, як відкрити друкарню в 2008 році, Лариса пропрацювала багато років технологом, головним інженером і провідним технологом на кращих поліграфічних підприємствах Харкова. Займалася флексотехнологіями, газетно-журнальним виробництвом, кілька років пропрацювала викладачем в ХИРЕ на кафедрі інженерної та комп’ютерної графіки, де читала курс із поліграфії. Якраз у ХИРЕ на одному із занять у Лариси й виникла ідея власної друкарні.

Categories: Новини

Залишити відповідь