Image

«Winner Group Ukraine» стали партнерами благодійної акції «Шкільний портфелик»

0 Comments

Вже 20 років, напередодні нового навчального року, Карітас України проводить Всеукраїнську благодійну акцію «Шкільний портфелик».

Її мета – не лише зібрати кошти та шкільне приладдя, аби надати дітям із малозабезпечених, багатодітних та кризових сімей все необхідне до початку навчального року, але й створити атмосферу свята для підопічних Карітасу. Портфелі наповнені шкільним приладдям отримують діти з сімей зі складним матеріальним становищем, діти, що виховуються без матері або батька, де батьки з інвалідністю, багатодітні родини, а також переселенці з Криму та східних областей України.

Щорічно матеріальну та фінансовою допомогу акції надають різноманітні жертводавці – приватні особи, бізнес-структури, церковні спільноти, міжнародні благодійники – всі ті, кому небайдужі проблеми ближніх.

Наразі акція триває, і з радістю повідомляємо, що до неї приєдналась компанія Winner Group Ukraine, надавши грошову допомогу в розмірі 63 000 грн. на закупівлю необхідного для дітей шкільного обладнання.

Дякуємо за вашу небайдужість! Завдяки Вам ми подаруємо дітям радісний і щасливий час шкільного навчання та безтурботного дитинства.

Довідка: Працюючи в Україні вже понад 25 років, «Віннер Груп Україна» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу.

Протягом усього існування «Віннер» прагне бути і є прикладом чесного, прозорого та соціально відповідального бізнесу, який підвищує якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар’єрні можливості. Із детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua

Categories: News | Новини

Залишити відповідь