Image

“Впевнений школяр”: Карітас готує дітей до школи

0 Comments

Карітас Івано-Франківсьокої Архієпархії УГКЦ вже четвертий рік поспіль організовує підготовку дітей до школи. Група “Впевнений школяр” проходить в рамках діяльності Центру соціально-психологічної допомоги для сім’ї, дітей та молоді, що діє на базі Карітасу.

Цьогоріч підготовку до школи пройшли 32 дітей, з них 7 – це діти, які проживають у районах Івано-Франківської області. Вони навчалися індивідуально у режимі онлайн.

Навчання з дітьми проводили педагог та психолог. У зв’язку з веденням карантинних заходів, більша частина навчання відбувалась у режимі онлайн, повідомляє пресслужба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

5 серпня, у Карітасі відбулося вручення дипломів про успішне закінчення навчальної програми “Впевнений школяр”. Дипломи майбутнім першокласникам вручив директор Карітасу отець Володимир Чорній.

“Сьогодні діти отримали свій перший диплом, їх у житті ще буде багато, але головне, аби ці дипломи принесли користь дітям, аби вони могли скористатися тими знаннями”, – звернувся до усіх присутніх отець Володимир Чорній.

Багатодітна матір, яка виховує четверо доньок Леся Король відзначає велику користь від таких занять. Її донька Наталя йде восени у перший клас.

“Моя донька навчилася працювати у групі з дітьми, навчилася висловлювати свою думку, – розповідає пані Леся, – навіть коли заняття перейшли у режим онлайн у зв’язку з карантином, дитина завжди чекала цих зустрічей”, – говорить Леся Король.

Підготовка до школи, за сприяння Карітасу, тривала чотири місяці – з 24 лютого по 26 червня. Заняття включали у себе логіко-математичний блок, психологічний блок та дозвілля.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь