Image

Вони втратили зір, але не жагу до життя. Ветерани АТО знайшли підтримку в Карітасі

0 Comments

В межах проекту «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок триваючого збройного конфлікту на Сході України» був організований спеціалізований тренінг для учасників проекту, що втратили зір в результаті поранення.

Даний тренінг було реалізовано в продовження плідної співпраці Карітасу з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, за активної участі Карітасу Запоріжжя.

Тифлопедагоги та реабілітологи допомагали чоловікам розвивати соціально-побутове орієнтування, навчали ветеранів користуванню мобільними пристроями та ноутбуками, які оснащені спеціалізованими програмами, та надавали психологічну підтримку.

Попередньо, за кошти проекту були придбані та передані ветеранам, мобільні телефони та комп’ютери потрібних моделей.

Проект підтримки ветеранів «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок триваючого збройного конфлікту на Сході України» здійснюється за підтримки «Союзу Українських Організацій в Австралії»(AFUO-СУОА) в тісній кооперації з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Більше про програму реабілітації ветеранів читайте тут: https://caritas.ua/uca/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь