Image

Віддати одяг тим, хто потребує: друге життя вживаних речей

0 Comments

Рівно два роки тому розпочалась співпраця Карітасу України з компанією INDITEX в напрямку збору вживаного одягу та передачі його потребуючим людям. Хочемо подякувати нашим партнерам, адже за цей час завдяки спільній соціальній ініціативі #joinlife близько 7300 кг одягу отримало «нове життя».

Нагадаємо, що в кінці червня 2019 року, в магазині ZARA на вул. Хрещатик, 23 в місті Києві з’явився перший контейнер для збору одягу для потребуючих.

Зараз у проекті задіяні 79 магазинів по Україні.

То куди ж дівається вживаний одяг з боксів?

Весь одяг, зібраний через мережу магазинів INDITEX (ZARA, Stradivarius, Bershka, Pull & Bear тощо), безкоштовно передається до мережі Карітасу України.

В осередках Карітасу у Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській та Київській областях працюють Соціальні шафи, куди і потрапляє одяг з боксів. Саме там потребуючі люди можуть отримати вживаний одяг та взуття.

Куди приносити одяг?

Щоб соціальна ініціатива Карітасу та INDITEX продовжувала існувати приносьте свій охайний, чистий одяг, що вже не маєте наміру носити, в магазини мережі INDITEX, залишайте його в спеціальних боксах для вживаного одягу та подаруйте своїм речам друге життя на радість людям, якими опікується Карітас!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь