Image

Відбувся тренінг з креативного написання постерів за методикою Loesje

0 Comments

В смт. Миронівский в рамках проекту «Стійкість та Розвиток» пройшов творчій, атмосферний та наповнений змістом захід.

Організатори прагнули познайомити учасників заходу із методикою створення, принципами оформлення та розповсюдження постерів Loesje, показати учасникам заходу кращі слогани, провести «Голосування за Loesje», сприяти створенню атмосфери творчості, довіри, позитиву та вільного висловлення думок, отримати практичні навички в написанні слоганів.

Захід проходив протягом трьох годин, що надало можливість розумову працю розбавити і перемежовувати з активними енерджайзерами та руханками.

Психолог проекту відзначив, що надзвичайно корисно проводити такі заходи в їх громаді, бо це нова і цікава техніка, яка допомагає в незвичний спосіб доносити свої ідеї до людей .

Відгуки учасників:

«Під незрозумілим для нас словом Loesje ховається цілком зрозуміла ідея. Я для себе зрозумів основні правила, щоб слогани вийшли круті і яскраві. Потрібно зібратися групою за чашкою кави десь на нейтральній території. Озброїтися кольоровими ручками або олівцями і придумувати слогани. Головне, щоб вони пробуджували фантазію, були живі та мотивували. Потім на одному листу збираємо все, що накреативили, а потім, передаючи листок по колу, обводимо фломастером найкращі фрази. Наступний етап – нам потрібно оформити слогани в печатному вигляді і розклеювати в дозволених містах».

«Тренінг був СУПЕР!!! Тепер будемо пробувати писати постери за методикою Loesje ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ п. Марині, вона чудовий тренер, бо не лише познайомила нас з азами роботи, але й зарядила впевненістю, що у нас все вийде!»

«Дуже дякую за тренінг. Фахове викладання матеріалу, вміння тренером тримати аудиторію. Виникає велике бажання відвідувати тренінги ще багато разів».

«Тренінг з креативного написання постерів за методикою Loesje» який проводиться в рамках проекту «Діалог для миру та інтеграції». Приватної установи «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій». За підтримки Федерального міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина. Партнер проекту з Німеччини – Comparative Research Network.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь