Image

Відбулась робоча зустріч фахівців проекту “Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю”

0 Comments

Новий 2020 рік для працівників організацій Карітас ТернопільКарітас Хмельницький та Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» розпочався з робочої зустрічі в рамках проекту “Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю”.

Метою зустрічі стала необхідність спільно проаналізувати та обговорити, яким чином вже наступного року Карітас може забезпечити з місцевих джерел діяльність програми для дітей та молоді, яка сьогодні фінансується закордонними грантами.

Вже не сперше команда Карітасу піднімає питання самостійного фінансування соціально-педагогічних послуг, просвітницьких послуг та допомоги у вихованні і догляді для дітей із вразливим сімей.

В першу чергу, для цього вкрай необхідно розвивати місцеві партнерства та співпрацю, розвивати соціальні та соціально-культурні програми спільно із місцевою владою та громадськістю міста.

Працюючи вже понад 10 років з дітьми із вразливих сімей, можемо переконливо стверджувати, що потреба у наданні якісних соціальних послуг для вразливих категорій залишається незмінною, а подекуди зростає. Разом з тим в Карітасі за ці роки сформувались потужні високакваліфіковані команди фахівців, котрі мають чималий досвід у даній сфері, дотримуються міжнарожних стандартів якості та використовують інноваційні методики соціальної роботи із дітьми та молоддю. Накращим показником ефективності є сотні дітей, які стали впевненими, активними, успішними, вмотивованими молодими людьми, які з вдячністю відгукуються про Карітас і приходять знову вже як волонтери.

Саме тому учасники зустрічі працювали над тим, щоб спланувати наступні кроки, для того, щоб діти могли і надалі отримувати підтримку, знання, навички та цінний досвід у молодіжному Центрі Карітас, які допоможуть їм долати труднощі, будувати своє майбутнє та гідне життя у суспільстві.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь