Image

В Тернополі стартувало будівництво інклюзивного дитячого майданчика

0 Comments

Минулого тижня в Тернополі розпочалась підготовка і планування території під інклюзивний дитячий майданчик. Ділянка для створення інклюзивного дитячого майданчика знаходиться на території Тернопільського Благодійного фонду «Карітас», вул. Замонастирська, 1.

Карітас Тернопіль здійснює благодійну діяльність, через реалізацію благодійних та соціальних проектів, деякі із них, спрямовані на підтримку дітей різних вікових груп та дітей і молоді з інвалідністю.

Також, важливим є те, що у ТБФ «Карітас» працює «Соціальне таксі», яке може безкоштовно доставити дитину з будь-якого мікрорайону міста. У фонді працюють спеціалісти, які мають знання та досвід роботи із дітьми з інвалідністю.

Враховуючи значну концентрацію дітей та дітей з інвалідністю, саме в межах Центру, та можливість їхнього транспортування, вважаю доцільним створення інклюзивного дитячого майданчика, як території для формування толерантного майбутнього суспільства.
В теплу пору року інклюзивний майданчик зможе вмістити близько 30 дітей одночасно.

Інклюзивний дитячий майданчик – необхідний компонент психологічної та фізичної реабілітації дітей з інвалідністю. Створення інклюзивного дитячого майданчика допоможе родинам, які виховують дітей з інвалідністю соціально адаптувати, знайомити з навколишнім світом, разом проводити відпочинок та заняття, та дасть можливість психологічно розвантажити батьків, які постійно прив’язані до своїх дітей.

Щоб підтримати проєкт:
1). Номер карти Приват Банку 4149629382459774 (Кічула Сергій Васильович)

2). Благодійна організація «Тернопільський Благодійний Фонд «Карітас»
ЄДРПОУ 21162280
Україна, м. Тернопіль
вул. Замонастирська, буд. 1
ЦФ ПАТ Кредобанк
МФО 325365
Р/р
ІВAN UA 68 3253650000002600201171387
з призначенням платежу ( проєкт створення інклюзивного дитячого майданчика “Подаруй світло”.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь