Image

В Святогірську відбувся тренінг по стандартам проекту “Сфера”

0 Comments

В рамках проекту за підтримки МЗС Німеччини «Забезпечення базових потреб осіб, котрі постраждали внаслідок конфлікту на сході України, 2018» в Святогірську, Донецької області, був проведений семінар-тренінг з практичного використання гуманітарних стандартів «Сфери 2018».

Довідник «Сфера» під назвою «Гуманітарна хартія та мінімальні стандарти реагування на стихійні лиха» є одним з найбільш відомих та визнаних на міжнародному рівні збірників загальних принципів та універсальних мінімальних стандартів при наданні гуманітарної допомоги.

Під час проведеного заходу було досягнуто наступних результатів:

– Учасники усвідомили, що таке проект «Сфера», як дотримуватись гуманітарних принципів, зобов’язань, основних гуманітарних стандартів, а , також як використовувати нові технічні стандарти по окремих програмних напрямках і як практично використовувати оновлені засади «Сфери 2018».

– Учасники опрацювали нові інструменти менеджменту в напрямках: операційного планування роботи, координації та управління ризиками.

– Сформовані робочі групи для розвитку програм, опрацювання та впровадження покращених методологічних засад, зв’язку гуманітарних та розвиткових компонентів.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь