В смт.Північне відбувся «Фестиваль активної молоді»

Не буває однакової молоді, тому й молодіжний фестиваль в Північному не можливо назвати «ще одним молодіжним фестивалем…». Він вийшов особливим, зі своїми ідеями, жартами, локаціями, але цього б не було без підлітків-організаторів та Олени Кулік й Олени Бєлік, фасилітаторів Простору підтримки Карітасу Краматорськ, які їх підтримали, розвили впевненість в собі й надали необхідні інструменти громадського активізму.

Одночасно під час фестивалю працювали 3 локації, щоб надати можливість кожному максимально зануритись в корисне та веселе.

Зустрілись учасники лише на фінальних частуваннях, після виконання запального танцю зі світломузикою та мильними бульбашками, якого їх навчила на одній з локацій соціальний педагог Тамара Кочоєва. Окрім цього вони встигли отримати знання з медіаграмотності та навчитись взаємодіяти в команді.

Дякуємо всім учасникам за ті позитивні емоції, якими ви поділились з нами. Також ми хочемо подякувати нашій колезі Марині Мартиненко, психологу з проєкту «Стійкість та розвиток», та локальним партнерам – громадській організації «Можливість в дії» та особисто Наталії Щеглюк.

Цей проєкт був реалізований за фінансової підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації в рамках обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/