Image

В смт. Мирне, Донецької області, відкрилась дитяча велосекція

0 Comments

На жаль, далеко не кожен має можливість придбати своїй дитині велосипед. Тож завдяки роботі місцевої громади, усі бажаючі можуть записатись у секцію та урізноманітнити своє дозвілля.

Але перед тим, як скористуватись можливістю проїхатись вулицями селища – всіх навчать правилам безпеки та дорожнього руху на велосипеді, технічному обслуговуванню транспорту, та, врешті решт, всіх бажаючих обов’язково навчать їздити!

За грантові кошти, що надав Карітас Маріуполь, громада закупила 6 велосипедів та декілька днів тому було закінчено всі підготовчі роботи для відкриття секції.

Під час офіційного відкриття велосекції, мешканці Мирного мали можливість дізнатись, як саме записати на секцію дитину, та що для цього потрібно.

Плани у громади великі, пізніше вони хочуть організувати справжню туристичну поїздку по їх району, щоб діти не просто активно відпочивали, а і дізнавались про історію та географію своєї землі.

Без сумніву – такі прогулянки точно сподобаються дітям!

Тож бажаємо Мирненській громаді сил та натхнення у реалізації їх неймовірно крутого проекту!
___
Центр розвитку громад працює в рамках проекту “Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні” за підтримки Карітасу Німеччини та Карітасу України.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь