Image

В селищі Привільному відкрився соціальний хаб “Разом у майбутнє”

0 Comments

На вихідних фахівці Простору Підтримки Карітасу Маріуполь відвідали дуже важливий захід – наша громада в с. Привільному відкрила соціальний хаб «Разом у майбутнє».

До цього дня вони йшли майже рік, почавши з отримання гранту від нашої організації, пізніше знайшли додаткове фінансування, та почали довгий але дуже необхідний ремонт їх приміщення.

І ось пройшов рік, і їх чудовий центр розпочав свою роботу! Невелике приміщення з дуже великими можливостями!

Діти і дорослі зможуть знайти тут безліч корисного для себе: в центрі всі можуть отримати безкоштовний доступ до інтернету, для дітей підготовлені різноманітні майстер-класи, дорослі можуть звернутись за безкоштовною юридичною консультацією, вивчати іноземні мови та навіть брати уроки гри на гітарі!

Відкриття центру було справжнім святом для мешканців Привільного. Команда Карітасу дуже радіє за громаду селища, бо вони пройшли довгий та тяжкий шлях, і тепер вони бачать, що результат може бути приголомшливий!

Наприкінці заходу всім присутнім було запропоновано написати свою мрію про те, щоб вони хотіли змінити в своєму селищі, та яким вони його бачать в майбутньому. 
Працюючи з цією громадою другий рік, ми твердо впевнені, що ці мрії точно стануть реальністю в найближчому майбутньому!

Громадська організація “Модерна нація” та Олександр Яроцький – ще раз вітаємо Вас з відкриттям соціального хабу!
_____

Соціальний хаб в с. Привільне було відкрито за підтримки проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту».

Categories: News | Новини

Залишити відповідь