Image

В Одесі 10 підприємців отримали гранти по 80000 грн на розвиток бізнесу

0 Comments

22 серпня 2019 року о 18:00 в Impact Hub Odesa відбувся випускний вечір, на якому оголосили імена тих, хто став переможцем «Бізнес-акселератора 3.0 Одеса» і отримав фінансовий грант 80 000 гривень від проекту “ТЕПМ” для втілення ідей розвитку свого бізнесу.

«Бізнес-акселератор 3.0 Одеса» – це остання грантова програма для діючих підприємців Одеси в рамках проекту «ТЕПМ». За допомогою грантових коштів переможці зможуть не тільки розширити свій бізнес, а й створити нові робочі місця, збільшити прибуток підприємства та суму відрахувань у місцевий бюджет на наступний рік.

Бізнес-акселератор в Одесі тривав 5 тижнів, протягом якого майже 50 осіб отримували такі необхідні знання для діючого підприємця. Фінальним етапом навчання став захист учасниками своїх бізнес-проектів перед незалежною комісією.

На випускному вечорі кожний учасник отримає сертифікат про проходження навчання в бізнес-акселераторі. Кращі 10 проектів будуть підтримані грантом у розмірі 80 000 грн.

В майбутньому Caritas Odessa UGCC надаватиме консультації та допомогу випускникам з будь-яких питань підприємництва, в тому числі правових і бухгалтерських, з маркетингу і менеджменту. Бізнес-акселератор відбувся в рамках проекту «Тривалий економічний підйом для миру», який реалізується Caritas Odessa UGCC при підтримці Austrian Development Cooperation. Партнери проекту Міжнародний благодійний фонд Caritas Ukraine та Caritas Österreich.

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь