Image

В Маріуполі відбувся круглий стіл на тему запобігання та протидії булінгу

0 Comments

Булінг це поширена проблема в сучасному суспільстві, і найгостріше вона постає в освітньому середовище, де підлітки проводять більшу частину свого повсякденного життя.

24 жовтня 2019 року, в Карітасі Маріуполь відбувся круглий стіл на тему «Запобігання та протидія булінгу в закладі освіти» за участю представників освітніх закладів I-II ступенів акредитації, студентів, психологів, соціальних педагогів, батьків.

В якості експертів були запрошені представники відділу ювенальної превенції в поліції Донецької області, патрульної поліції, а також психологи проекту “Зміцнення соціальної згуртованості.

Феномен боулінгу поширює свій негативний вплив на свідків події та психологічний клімат закладу. В ході заходу говорили про зміни в законодавстві, які посилили відповідальність за насильство та приховання фактів булінгу в закладі освіти, що дозволяє усунути відчуття безкарності у агресора і всіх причетних.

Про те, як діагностувати наявність боулінгу, організувати системну роботу з протидії та попередження. І про те, чи можна визнати булером педагога, де завершується дисциплінування і починається знущання.

Висловлюємо подяку модератору заходу Светлана Арабаджи (Svetlana Arabadzhy) та запрошеним експертам Евгения Иванченко (Євгенія Іванченко)Катя Шнейдер (Kate Shneider)

Categories: News | Новини

Залишити відповідь