В Маріуполі шукають волонтерів акції “Старість в радість”

В наш час більшість пенсіонерів покинуті сам на сам зі своєю старістю, і тому у студентів Маріупольського державного університету виникла ідея підтримати літніх людей.

Суть проєкту – організувати систему підтримки одиноких літніх людей, яка буде доступна кожному.

Волонтери відвідуватимуть підопічних з наданням вже домовленої допомоги і так само з метою контролю умов проживання. Спілкування і турбота дасть змогу людям похилого віку відчувати себе більш щасливими і не самотніми.

Проєкт реалізовуватиметься протягом літа за фінансової підтримки Карітасу Маріуполь в межах проекту “Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні” за підтримки Карітасу Німеччини та Карітасу України.

Запрошуємо долучитися до акції “Старість в радість”, якщо ви небайдужі і маєте декілька вільних годин на тиждень.

Зареєструватись можна за посиланням: https://cutt.ly/EotzVT6

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/