Image

В Києві закінчилась четверта «Філософсько-психологічна школа»

0 Comments

На початку лютого 2019 року в столиці відбулась четверта Школа Інтелектуального Розвитку «Філософсько-психологічна школа», організована Карітасом Київ.

Нові захоплюючі лекції від Олександра Філоненко, Анатолія Ахутіна, Андрія Усача, Ірини Старовойт, Інни Савинської та Олександра, тренінги Олега Рощіпкіна та Яни Рожнятовської вчили студентів сміливості ставити складні питання та разом шукати на них відповіді.

Говорили про повагу один до одного, про красу кожної людини, про фундамент для довіри та діалогу. Не оминули і гіркі сторінки нашої історії – терор та голокост, дуже потужним був курс про небезпеку та основи тоталітаризму.

Але найголовніше і найцінніше, що це був простір ля зустрічі та діалогу дуже цікавих та небайдужих людей. І нам вдалося порозумітися та спланувати подальшу роботу на благо нашої країни.

Студенти після школи активно самостійно та невеличкими групами опрацьовують поставлені питання. Бо теми зачепили самі глибини людської душі.

Дякуємо люб’язно нашим спікерам та кожному учаснику. Ви створили новий прекрасний світ діалогу та спілкування! До нових зустрічей!

В межах проекту «Об’єднуючи людей заради розбудови миру».

Categories: Новини

Залишити відповідь