Image

В Києві відкрилась фотовиставка «В об’єктиві – мрія, серце і душа»

0 Comments

Подія присвячена Міжнародному дню людей з інвалідністю. Цей соціальний проект реалізується Карітасом Київ за підтримки Дніпровської райдержадміністрації в межах міської цільової програми «Соціальне партнерство».

«Головна ідея виставки – привернути увагу суспільства до потреб дітей та молоді з інвалідністю та сприяти зменшенню їхньої соціальної стигматизації, підвищенню толерантності та руйнуванню стереотипів відносно них», – розповіли у Благодійному фонді «Карітас-Київ».

На фотографіях – діти та молодь, які відвідують Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району, і їхні батьки. Для них кожен день стає випробуванням і, одночасно, відкриттям нових можливостей.

Розмаїття мрій та бажань, жагу до життя, терпіння й наполегливість, безмежну й безумовну любов, надію та прагнення щастя – усе відчуваєш, коли доторкаєшся поглядом до світлин.

На заході були присутні – очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, його заступники Віктор Сушінець та Алла Загородня, представники всіх відділів та структурних підрозділів Дніпровської райдержадміністраці, а також представники Карітасу Київ Ірина Веремейчук, Оксана Варварич та Вікторія Кабацька.

«Сьогоднішній день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищених частин суспільства, – розповіла Алла Загородня, – Це добра нагода перевірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування достойних умов життя людей з інвалідністю».

Петро Онофрійчук подякував організаторам виставки та тим, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання щоденної підтримки й допомоги – це реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Виставка буде працювати у приміщені Дніпровської райдержадміністрації до 6 грудня.
Оглянути виставку можна за адресою: місто Київ, б-р Праці, 1/1. Вхід вільний.

Згодом виставка буде відбуватись і у інших місцях, про які ми повідомимо пізніше. Слідкуйте за новинами щоб дізнатися першими!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь