Image

В Києві провели художню майстерню для учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей

0 Comments

Благодійний фонд «Карітас Київ» спільно з ГО «Рада ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва» провели художню майстерню «Мужнє мистецтво» для учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей (які зареєстровані та/або проживають у Дніпровському районі).

На заняттях, під супроводом художниці, учасники малювали картини. У занятті взяли участь дружини учасників АТО/ООС разом з дітьми.

Якщо ви мріяли навчитись малювати акриловими фарбами, ми запрошуємо Вас на безкоштовний курс художніх занять, які відбуваються щосуботи о 15:00 на базі ГО «Рада ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва» за адресою вул. А. Малишка 25/1.

Якщо Ви хочете долучитись до художніх занять, вам потрібно подзвонити за телефоном 098 189-35-16 та записатись на заняття, також ви можете заповнити форму: https://forms.gle/Yy2HXT4tu6N5rA7w7 і ми вам передзвонимо.

У соціальному проекті можуть взяти участь учасники АТО/ООС та члени їхніх сімей (які зареєстровані та/або проживають у Дніпровському районі).

Цей соціальний проект реалізується Благодійним фондом «Карітас-Київ» за фінансової підтримки Дніпровської райдержадміністрації в межах міської цільової програми «Соціальне партнерство».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь