Image

В Карітасі Запоріжжя функціонує кризовий центр

0 Comments

У межах проєкту «Простір підтримки» Карітасу Запоріжжя функціонує кризовий центр, де люди, які опинилися у складних життєвих обставинах, можуть отримати комплексну допомогу від фахівців.

Клієнт кризового центру, який знаходиться під супроводом кейс-менеджера (соціального працівника), зможе отримати кваліфіковану психологічну та юридичну допомогу, тимчасове працевлаштування за програмою «Гроші за роботу», а також матиме змогу безкоштовно скористатися послугами «Соціальної пральні» та «Соціального гардеробу».

У разі загрози життю екстренну допомогу надає кризовий консультант, який швидко реагує на звернення людини, яка опинилася у складних життєвих обставинах.

Якщо ви опинилися у скрутному становищі, звертайтеся на гарячу лінію благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» за номером телефону 050 322 46 00. Ми знаходимося за адресою м.Запоріжжя, вул. Семафорна, 8 (зупинка транспорту “Обласна бібліотека”)


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь