Image

В Харкові відбувся круглий стіл до Міжнародного дня людей похилого віку

0 Comments

До Міжнародного Дня людей похилого віку у проекті Карітасу Харків «Домашня опіка для ВПО на Сході України» було проведено ряд тематичних заходів, зокрема круглий стіл на тему «Здійснення заходів, спрямованих на поліпшення медико-соціального захисту, реабілітації осіб похилого віку, ветеранів та людей з інвалідністю з числа ВПО, у тому числі одиноких мешканців міста Харкова». Учасники заходу поділилися досвідом та напрацюваннями із здійснення діяльності в цьому напрямі.

У круглому столі взяли участь: Ольга Аверіна – радник з питань внутрішньо переміщених осіб Харківської області; Любов Бутенко – керівник регіонального офісу БФ «Право на Захист»; Ніна Кусти – спеціаліст з моніторингу регіонального офісу БФ «Право на Захист»; Галина Юрченко – організатор культурних заходів БО «ХБОРДСХОИДГ» (Діти сонця) та Тетяна Цикало – мама дитини з інвалідністю БО «Діти сонця»; Мирослава Бєлєхова – ГС федерація організацій осіб з інвалідністю з дитинства та батьків дітей з інвалідністю України; Наталя Маренич – соціальний педагог Спеціального навчально-реабілітаційного відділу супроводу студентів з особливими освітніми потребами ХНУРЕ; Зоя Новікова – ГО «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України»; Тетяна Каталевська – ГО «Наш світ»; Андрій Роханський – голова правління ГО «Інститут правових досліджень і стратегій»; Ілона Золотухіна – керівник проекту «Розширення можливостей національних та місцевих органів для захисту життя і прав у зв’язку з конфліктом на сході України»; Ірина Карнаухова – соціальний працівник проекту «Сприяння у доступі до медичного обладнання для соціально незахищених верств населення»; Марія Сех – керівник проекту Домашня опіка для ВПО на Сході України»; о.Ігор Табака – директор БО «БФ «Карітас Харків».

Дана зустріч виявилась досить цікавою та продуктивною, адже кожен із учасників ознайомив решту учасників круглого столу з роботою їх організації, поділився досвідом, напрацюваннями, статистичними даними і майбутніми викликами.

Також для підопічних проекту «Домашня опіка» та людей 55+ була проведена святкова програма з музичними номерами-привітаннями, урочистостями та подарунками. А головною подією дня стала тематична фотовиставка «Краса немає віку».

Організатори заходу забезпечили учасників тренінгу святковим фуршетом, гарним настроєм, незабутніми враженнями та емоціями.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь