В Харкові соц. працівників та освітян запрошують на семінар «Анатомія кризи в житті людини»

Запрошуємо соціальних працівників, психологів, освітян, працівників НДО взяти участь в одноденному семінарі «Анатомія кризи в житті людини».

Як багато криз оточує нас у сучасному світі! Економічна, політична, екологічна, криза відносин чи професійної реалізації… Хочемо ми цього чи ні, але кожен із нас переживав хоча б одну із вищезазначених криз, такий вже закон життя.

Насамперед, дуже важливо вміти це регулювати тим спеціалістам, які безпосередньо працюють з людьми. Звичайно, взаємодіючі з іншими – ми віддаємо людям частинку себе, проте якщо ти сам перебуваєш в кризовій ситуації, то як можна це розділити з кимось або допомогти іншому? Саме тому, потрібно вміти відрегулювати свій стан в кризовий момент, а також відкоригувати стан свого клієнта, учня або тієї людини з якою ти працюєш, коли у нього кризовий стан.

На тренінгу ми розглянемо такі теми:
• Що таке кризові стани?
• Які існують передумови розвитку кризи?
• Які бувають види кризових ситуацій?
• Дізнаємося від чого залежить сила переживань в кризовій ситуації.
• Розберемо стратегії, які направленні на подолання кризи.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Організатори заходу забезпечують учасників кава-перервою та обідом.

Увага! Реєстрація діє до 24 лютого включно, кількість місць обмежено. У разі швидкого заповнення групи, організатори заходу будуть вимушені відмовити в участі у семінарі. Тож, не гайте часу, а швидше реєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/KrVYDdF

Що? – Семінар-тренінг «Анатомія кризи в житті людини»
Коли? – 27 лютого 2020 року з 10.00 до 17.00

Детальна інформація за телефоном: 0981855051; 0503665388