Image

У Велико-Березовицькій громаді відбувся об’єднуючий тренінг для підлітків

0 Comments

Нещодавно у Велико-Березовицькій громаді відбувся тренінг «Від ідеї – до дії». Провели його працівники проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» Аліна Муц та Ольга Хілько.

Мета тренінгу полягала у активізації та залученні молоді до створення та впровадження проектів безпосередньо у їхньому соціальному просторі.

Зустріч об’єднала групу підлітків, котра проживає у даній громаді та має велике бажання здійснювати зміни у своєму середовищі. Молодь сповнена неймовірної життєвої енергії, наснаги та ентузіазму.

Вони активні, живі та творчі, шукають способи реалізувати себе, самоствердитися, повірити у власні сили. Присутність дорослих є дуже важлива у ці моменти. Вони можуть наснажити до здійснення мрій, а можуть обрізати крила. Усе залежить від того, чи ми, дорослі, віримо у них.

У своїй роботі працівники намагаються допомогти дітям розкрити власний потенціал та втілити в реальність їхні мрії, бажання. Діти вчаться співпрацювати разом, відстоювати та аргументувати власну думку, доводити справу до кінця. Та найголовніше – вони бачать, що ми віримо у них і це додає їм впевненості у власні сили.

Отож, разом з молоддю ми в очікуванні створення та реалізації проекту, а можливо й не одного… Далі буде.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь