Image

У Попасній завершено встановлення вікон у зруйнованому дитячому садочку

0 Comments


17.11.2015, Попасна

«Карітасом України» було проведено повне відновлення вікон у дитячому садочку в місті Попасна – було встановлено 75 вікон (близько 300 метрів квадратних віконних конструкцій), а також проведено ремонт приміщень.



Реалізація проекту стала можлива завдяки сприянню Карітасу Австрії.

Відновлення роботи дитячого садочка надалі допоможе швидшій адаптації сімей та дітей через поновлення роботи місць їх компактного перебування, а також пом’якшення наслідків конфлікту, які можуть дестабілізувати ситуацію в регіоні, а також cприятиме створенню атмосфери взаємодопомоги.

На сьогодні, на жаль, такі міста як Троїцьке, Світлодарськ, Попасна, знаходяться на межі гуманітарної катастрофи, школи та дитячі садочки часто ще не відновили своєї роботи в повному обсязі. Але життя в таких містах йде своєю чергою, проте навіть зараз ще дуже багато споруд гостро потребують ремонту.

Нагадаємо впродовж вересня 2014 – березня 2015 «Карітасом України» було встановлено понад 1200 вікон (скло та склопакети) у понад 360 будинках/квартирах для мешканців Слов’янська та передмість. Проект було реалізовано за підтримки Агентства Сполучених Штатів з міжнародного розвитку.

Також Карітас Австрії надав фінансову підтримку для виконання відновлювальних робіт у навчальних закладах Слов’янська: нові вікна були встановлені в дитячому садку-інтернаті №6 «Рушничок» та проведено ремонтні роботи у дитячо-юнацькій спортивній школі.

Categories: Новини

Залишити відповідь