Image

У Маріуполі відбувся Ярмарок вакансій за участю Карітасу

0 Comments

23 липня 2019 року в Маріуполі відбувся Ярмарок вакансій, який став масштабним майданчиком, об’єднуючим шукачів роботи з роботодавцями. У ньому взяли участь й представники проекту з працевлаштування Карітасу Маріуполь.

На Ярмарку було дві локації. На одній роботодавці пропонували шукачам роботи вакансії та проводили співбесіди, інформуючи про умови праці, рівень заробітної плати, соціальні гарантії. Шукачі роботи, у свою чергу, надавали на розгляд роботодавцям свої резюме.

Більше 400 вакансій із галузей металургії, транспорту, будівництва та комунального господарства пропонувалися в Маріуполі на Ярмарку вакансій.

Тим часом представники проекту «Зміцнення соціальної згуртованості», що діє у благодійному фонді Карітас Маріуполь, інформували учасників Ярмарку про безкоштовні послуги: ?допомогу в працевлаштуванні, ?складанні резюме, ?підготовку до співбесіди та ?можливості участі в тренінгах та бізнес-зустрічах.

На другій локації фахівці Маріупольський міський центр зайнятості надавали консультації з питань пошуку роботи, можливостей професійного навчання, участі в роботах тимчасового характеру, працевлаштування соціально вразливих категорій населення та інших послуг, які надаються державною службою зайнятості.

Учасники відзначили важливість та ефективність подібних заходів у підвищенні зайнятості населення.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь