Image

У Франківську відбудеться свято “Живу без обмежень”

0 Comments

3 грудня 2019 року, о 13:00 у Міжнародний день людей з інвалідністю у приміщенні Муніципального центру дозвілля (вул. Набережна, 42) франківський Карітас організовує свято «Живу без обмежень».

Свято «Живу без обмежень» – це свято добра та милосердя. Вони обділені здоров’ям, однак обдаровані певними вміннями та здібностями. Діти та молодь з інвалідністю радо презентують свої таланти.

На святі будуть присутні біля 200 дітей та молоді з інвалідністю, якими опікується Карітас. Це підопічні Центру дозвілля та соціальної адаптації для дітей та молоді з вадами розумового розвитку, що діє на базі франківського Карітасу та діти та молодь, що відвідують осередки самодопомоги у районах (смт. Богородчани, м. Бурштин, м. Калуш, смт. Лисець, смт. Рожнятів, с. Верхня, с. Витвиця, м. Тисмениця, смт. Більшівці).

Захід покликаний привернути увагу суспільства до людей з інвалідністю – до їх проблем та потреб, а також до їхніх талантів, що є у кожного.

На святі будуть присутні Архієпископ та Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Кир Володимир Війтишин, представники місцевої влади, соціальних служб, громадські організації.

Організатори закликають усіх небайдужих доєднатися до свята та оцінити таланти дітей та молоді з інвалідністю, за можливості підтримати благодійними внесками діяльність франківського Карітасу.

Свято організоване завдяки фінансовій підтримці Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь