Image

У Франківську проведуть дводенну конференцію «ВІЛ/СНІД – міський феномен»

0 Comments

У середу, 23 жовтня 2019 року, о 10:00 у приміщенні Івано-Франківської Академії Івана Золотоустого (вул. Софрона Мудрого, 22 конференц-зала, 8 поверх) розпочнеться дводенна конференція «ВІЛ/СНІД – міський феномен».

Конференцію організовує Карітас Івано-Франківськ спільно з Карітасом Відня (Австрія).

Співорганізатори:

Івано-Франківський національний медичний університет

Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації.

Мета конференції – визначити перспективи подолання епідемії ВІЛ-інфекції до 2030 року та знайти шляхи використання кращих практик, спрямованих на забезпечення сталості та ефективності відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції в Україні.

Конференція відбудеться за участі фахівців у сфері профілактики та боротьби з ВІЛ-інфекцієї та СНІДом – лікарів, науковців, психологів м. Івано-Франківська та інших міст України. На заході будуть присутні кандидат наук з дієтології, старший програмний менеджер Карітасу Відня Петра Крайнекер, генеральний секретар Карітасу України Дзвенислава Чайківська, експерт зі здорового харчування з Німеччини Крістоф Майнхолд, Архієписком та Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин.

Конференція відбувається в рамках проекту «ВІЛ-інфіковані діти в центрі уваги» , що реалізовує Карітас Івано-Франківськ за фінансової підтримки мерії міста Відень (Австрія)

Конференція триватиме два дні – 23 та 24 жовтня 2019 року.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь