Image

У Дрогобичі відбулась конференція присвячена Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми

0 Comments

Минулого тижня у Карітасі Самбірсько-Дрогодицької єпархії відбулася прес-конференція, яка є підсумком проєкту під назвою «Будь поінформований – захисти себе», а також присвячена Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми.

Захід проходив із дотриманням усіх правил карантину.

Експерт із протидії торгівлі людьми Карітасу України, а також тренер проекту Наталія Голинська, згадала про Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми (30 липня), розповіла про види торгівлі людьми та який вплив має пандемія корона-кризи на осіб постраждалих від торгівлі людьми, зазначила, яка роль громадянського суспільства у протидії торгівлі людьми.

Представниця Дрогобицького центру зайнятості, Світлана Шараневич, наголосила про збільшену кількість осіб, які повернулися закордону і звертаються за допомогою по безробіттю під час карантину.

Галина Космін, координатор проекту, у свою чергу розповіла про діяльність проєкту на протязі 11 – ти місяців у вигляді презентації.
На завершення заходу була сесія питань-відповідей та кава-перерва.

Дякуємо учасникам за присутність та участь у нашому заході.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь