Image

У Дрогобичі для молоді з інвалідністю організували благочинну фотосесію

0 Comments

«Краса всередині» – під таким девізом у Дрогобичі нещодавно відбулась непересічна благочинна акція, яку організувала місцева блогерка та ведуча Оля Радіонова.

Головними героями дійства стали  підопічні центру «Дивовижні долоні» Благодійного Фонду  «Карітас», що у місті Котермака. Молодим людям з інвалідністю організатори вирішили подарувати один день іншого життя – наповнений світлом турботи небайдужих, професійною фотосесією у студії «Зефірка»  та позитивними емоціями від процесу перевтілення.

За допомогою волонтерів: перукарів та візажистів, підопічні Карітасу постали в нових образах та з новими зачісками. Відтак на них чекала кількагодинна фотосесія від професіоналів своєї справи – талановитих фотомитців Дрогобича. Кульмінацією дійства стало смачне частування солодощами.

«Ідея проекту «Краса всередині» виникла через соціальні мережі. Там ми щодня маємо можливість спостерігати багато блиску, переглядати сотні світлин, бездоганних фотосесій та посмішок. Я вирішила кинути заклик через мережі і згуртувати небайдужих людей до доброї справи – наслідком цього стала фотосесія для осіб із обмеженими фізичними можливостями у професійній фотостудії, а відтак низка позитивних емоцій для них. Що приємно – окрім професіоналів своєї справи – візажистів, перукарів та фотографів, на мій заклик відгукнулися кондитери та підприємці, які організували нам красивий фуршет після зйомок. Разом ми змогли подарувати цим особливим людям незабутній та такий приємний на сюрпризи день», – ділиться враженнями організатор дійства Оля Радіонова.

На згадку про захід учасники благодійної акції отримають світлини та магнітики із своїми  зображеннями. Головна мета заходу – продемонструвати загалу, що краса не завжди відображається лиш у зовнішньому блиску. Краса – в турботі сильніших про слабших, їхній підтримці та любові до таких осіб.  Усі учасники благочинної акції – як організатори, так і головні герої дійства отримали море позитивних емоцій та  ще більше натхнення.

«Ми з великою радістю підтримала цей проект, – ділиться думками Христина Вінницька, власниця фотостудії «Зефірка». – Свого часу я сама колись працювала у соціальних службах, тому добре розумію, якою важливою для осіб із обмеженими можливостями є турбота ближніх. Тому обома руками «за» такі чудові проекти. Вони – це поштовх до нових звершень та нових натхнень. І не виключення, що ця акція надихне інших небайдужих людей допомагати людям з інвалідністю. Вони цього вартують!

Наталя Зелена 

Categories: Новини

Залишити відповідь