Image

Творчі заняття з дітьми у Карітасі

0 Comments

У підлітковий період дуже важливо дорослому почути та підтримати дитину, налаштувати на позитив та не нав’язувати свою думку.

Такого правила дотримуються і фахівці у проекті «Робота з дітьми та молоддю» Карітасу Донецьк в м. Дніпро. Наші юні друзі мають змогу вибрати заняття, які їм до вподоби.

Просвітницька робота, налагодження комунікаціїї та покращення психо-емоційного стану – є ключовими в роботі з підлітками у Карітасі.

“У групі ми обговорюємо теми здоров’я, безпечної поведінки, булінгу та інші. Це інформує нас, оберігає. А ще класним є те, що продовженням таких бесід є робота за гончарним колом. Тут я переключаюсь і зосереджуюсь на власних емоціях та глині. Руки творять самі, без усякої задумки, а творчий процес дає відчуття умиротворення незалежно від результату”, – каже Ярослав, який відвідує Карітас у Дніпрі.

“З глиною можна помовчати, вона приймає на себе все, що на душі. Після таких занять у Карітас, виходиш “наповненим”, з покращеним настроєм, забувши про свої щоденні турботи. Це допомагає мені відновлювати свої сили та ресурси”, – додає відвідувачка Світлана.

Бажаємо нашим юним друзям приємних змін та нових досягнень!Наповняй себе хорошим та ділись з ближнім! З любов’ю твій КАРІТАС!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь