Триває реєстрація на отримання допомоги від Карітасу Запоріжжя для мешканців Донецької області

Мешканці м. Мар’їнка Донецької області минулого тижня мали можливість зареєстуватися на отримання допомоги в рамках проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг та медичних ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я і підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на Східній Україні».

Під час спілкуваня з працівниками мобільної команди, до складу якої входять: соціальні працівники, медичні працівники та психологи, потребуючі мешканці отримали вичерпну інформацію, щодо умов та вимог отримання допомоги.

При оцінці потреб спеціалістами фонду використовувався індивідуальний підхід до кожного бенефіціара, бралися до уваги життєві ситуації та проблеми окремої родини.

Реєстрація на різні види допомоги триває.

Зареєструватися чи дізнатися детальну інформацію про населені пункти, категорії та види допомоги можна за наступними номерами телефонів:

+38 050 42 03 212 (соціальні працівники)

+38 050 01 73 109

+38 050 101 66 14 (медичні працівники)

+38 050 476 28 60

+38 050 017 25 48 (психологи)

+38 050 101 66 15

Допомога надається в рамках проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг та медичних ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я і підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на Східній Україні».

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA).

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/