Image

Тренінги з розвитку підприємницької діяльності в Донецькій та Луганській областях

0 Comments

На 7 рік конфлікту маленькі населені пункти, що розташовані вдовж контактної лінії, продовжують стикатись з багатьма небезпечними викликами та пошуком джерел доходу. Історично місцеві мешканці орієнтувались на великі підприємства та ринки збуту сільськогосподарської продукції міст Донецьк, Горлівка, Луганськ. З розривом зв’язків багато мешканців так і не знайшли собі постійні джерела доходу вдома, а деякі змушені мігрувати в пошуках роботи в інших містах та країнах.

Розуміючи цю проблему, проект «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» починає в червні компонент розвитку підприємницької діяльності для мешканців населених пунктів Новоселівка, Новобахмутівка Донецької області та Макарове, Вільхове, Валуйське, Золоте Луганської області. Компонент включає цикл з 6 тренінгів з розвитку підприємницьких навичок та фінансову підтримку підприємницької діяльності. Учасники тренінгів отримають знання та навички ведення підприємницької діяльності, обліку та податкової звітності, пошуку покупців та постачальників тощо. Ці знання допоможуть систематизувати інформацію та почати або розвинути власну справу.

В рамках проекту 60 мешканців пройдуть навчання та 30 мають можливість отримати фінансову допомогу.

Учасникам бажаємо успіхів та чекаємо на цікаві бізнес-ідеї.

Проект «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітас Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь