Image

Тренінгова програма ефективної взаємодії батьків та дітей від Карітасу

0 Comments

Проект «Стійкість та Розвиток» Карітасу Краматорськ продовжує цикл інтерактивних, навчальних тренінгів для батьків.

Заняття щотижнево проходять в 6 школах локацій проекту – с.Верхньокам’янське, с. Берестове, смт. Луганське, с. Орлівка, с. Званівка, та школа №1 смт. Миронівського.

Дитина — це дзеркало дорослого. Дорослі відіграють провідну роль у розвитку особистості дитини, навчають її правил поведінки, що організовують її у повсякденних справах, налаштовують на позитивні вчинки. Тому саме дорослі мають розуміти важливість ефективного виховання дитини.

Програма, що впроваджується проєктом «Стійкість та Розвиток» є своєрідною психолого-педагогічною підказкою для батьків у процесі виховання дитини.

Вона спрямована на профілактику неефективних сценаріїв взаємодії у дитячо-батьківських стосунках, актуалізацію життєвого досвіду батьків, розкриття їх особистісного потенціалу та знаходження потенційних ресурсів.

Щоб учасникам тренінгових блоків було цікаво, ми використовуємо різні форми роботи — лекційні блоки, ігрові вправи, групову взаємодію, творчі, ресурсні  завдання.

Адже перед нами стоять надважливі завдання: ознайомити батьків з особливостями впливу стилю виховання в сім’ї на емоційне благополуччя дітей; формувати вміння аналізувати свої виховні впливи на дитину та їх наслідки, сприяти конструктивному спілкуванню дорослого з дитиною; розвивати уміння членів сім’ї взаємодіяти у спілкуванні та поведінці; зміцнювати та зберігати родинні відносини.

ЗАПРОШУЄМО БАТЬКІВ АКТИВНО ДОЛУЧАТИСЯ ДО НАВЧАННЯ!

На тренінгах Ви зрозумієте мотивацію вчинків вашої дитини та навчитеся вирішувати психологічні проблеми в сім’ї.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь