Image

Святий Миколай завітав до дітей в буферній зоні

0 Comments

В Україні діти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Напередодні свята вони пишуть листи до Святого Миколая, в яких просять щастя та миру для своїх рідних. А Миколай завжди чуйний і уважний до прохань слухняних діточок. Він виконує найпотаємніші бажання і приходить в гості з подарунками.

Діти Станично-Луганскього району були слухняними, уважними і чемними, тому до їх шкіл завітав Св. Миколай зі своїми помічниками. Він побував на святі у Кіндрашівській ЗОШ, де відбулася театралізована вистава. Був у захваті від пісень та віршів, які почув у Вільхівській школі. Із задоволенням потанцював з учнями Валуйської Зош № 1 та поводив хороводи з початківцями Валуйської ЗОШ № 2. Разом з дітьми Нижньовільхівського освітнього закладу брав участь у святкових конкурсах та естафетах.

Жодна дитина не залишилась без подарунків. Соціальні працівники БФ «Милосердя – Луганськ» завжди  працюють з любов’ю та повагою як до дітей так і до дорослих. Тому зробили все для того, щоб свята пройшли дуже цікаво та позитивно. Всі залишилися задоволеними. Обіцяли бути чемними і чекати Миколая наступного року.

Організувати яскраве свято для дітей стало можливим завдяки проекту «Стійкість та розвиток», який реалізує БФ «Милосердя-Луганськ» разом з партнером Caritas Ukraine за фінансової підтримки Caritas Österreich.

#КарітасДітям

Categories: Новини

Залишити відповідь