Image

#СвітлоРіздва – підсумки онлайн-акції «Різдвяна свічка 2021»

0 Comments

Пандемія COVID-19 внесла в наше життя чимало коректив – карантин, соціальна дистанція, маски та антисептик стали для всіх нас частиною щоденного життя. На жаль, ці зміни стосувались і наших традиційних святкувань, – тому наприкінці 2020 року було прийнято рішення модифікувати традиційну акцію Карітасу України «Різдвяна свічка», котра проводиться вже понад 15 років.

Окрім можливості придбати Різдвяну свічку в осередках Карітасу та на парафіях УГКЦ ми провели онлайн-флешмоб #СвітлоРіздва. Та зосередили увагу на родинах, куди на час карантину повернули дітей з інтернатів та сім’ях, де існує загроза, що діти через складне фінансове становище можуть потрапити до інтернату.

Ми неймовірно щасливі, що цю акцію підтримали стільки небайдужих українців, які, запалюючи віртуальну Різдвяну свічку, ділились своїм теплом та світлом з потребуючими родинами.

Спільними зусиллями нам вдалось зібрати понад 30 000 гривень.

Порадившись із соціальними працівниками Карітасу, котрі безпосередньо працюють з родинами у скруті, вирішили придбати за ці кошти для 5 родин з Волині, Івано-Франківська, Львова та Полтавщини дуже потрібні для них речі. Ми віримо, що наша допомога дозволить потребуючим родинам покращити якість життя дітей, краще їм навчатись та розвиватись.

Так родина Аліни і Лілі та Ганусі отримають керамічний обігрівач, родина Корольчуків омріяну пральну машинку, Сергійко, котрий живе лише з татом матрац та письмовий стіл, а Антон з братом та мамою письмовий стіл і сантехніку, котра вже десятиліття потребує ремонту.

Ми щиро вдячні за кожну пожертву – за кожен «промінчик» світла, завдяки якому ми маємо можливість допомогти тим, хто цього справді потребує!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь