Image

“Соціальний гардероб” в Карітасі Запоріжжя: Як працює та чим можна допомогти

0 Comments

Багатодітна мати Анфіса досить часто користується “Соціальним гардеробом”. Жінка приходить, аби обрати там одяг дітям і собі. Утім, не лише його. Анфіса розповідає, що їй також видали інвалідну коляску для батька, щоб можна було відвідувати лікаря чи їздити у лабораторію. Запоріжанка додає, коли шукала коляску, окрім Карітасу, безкоштовно її надати не могли ніде.

Крім одягу, тут можна підібрати взуття, а також побутові товари, книги, посуд. Допомагають відвідувачам волонтери — проконсультують і порадять, що треба. Приносять речі сюди небайдужі запоріжці. Волонтери кажуть, зараз особливим попитом серед відвідувачів користуються насамперед теплий одяг і взуття.

Проект “Соціальний гардероб” реалізується вже понад 2 роки. Обрати необхідні речі тут можна щовівторка та п’ятниці з 10-ї до 13-ї години.

Тож, якщо маєте зайві речі, приносьте їх до благодійного фонду “Карітас Запоріжжя”. А волонтери передадуть їх тим, кому вони нині вкрай потрібні.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь