Image

Соціальні перевезення бенефіціарів – послуга від Карітасу в буферній зоні

0 Comments

Карітас Донецьк продовжує надавати послуги із соціальних перевезень бенефіціарів з населених пунктів Новотошківське та Оріхове, які знаходяться на лінії розмежування. Перевезення здійснюються до місць основної інфраструктури м.Попасна та м.Лисичанськ. Також надаємо послуги з перевезень стоматолога та хірурга-травматолога, який за запитом маломобільних людей похилого віку надав адресну допомогу.

Транспортуванням лікарів з районної лікарні м.Попасна до амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Новотошківське стало можливе завдяки новому компоненту проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021р.р.» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA ).

У період розповсюдження COVID 19, лікарі та бенефіціари дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь