Image

Соціалізація дітей з аутизмом у Карітасі Донецьк у місті Дніпро

0 Comments

Щоб наші підопічні були разом з проектом “Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю” та продовжували заняття у “Студії соціалізації дітей з аутизмом” ми долаємо будь-які перешкоди.

Так відбулось і цього разу, під час локдауну у країні. У новому, але вже знайомому, доволі сучасному форматі – ми провели онлайн-вікторину на актуальну та дуже важливу тему «Медицина та здоровий образ життя».

Протягом онлайн-заняття, під керівництвом психолога Сергія Ткачука, діти відповідали на запропоновані запитання: “Що треба робити, щоб не хворіти?”, “Які способи покращення імунітету вам знайомі?”, “Які спеціалізації лікарів ви знаєте?”.

Нам вдалося розібрати що таке професія лікаря, і за яку фахову область відповідає його спеціалізація. Також з’ясували, що фізичні вправи, позитивний настрій, особиста гігієна, здорове харчування робить нас незламними та сильними перед вірусом.

Діти з нетерпінням чекають нових знань та зустрічі з друзями.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь