Image

Шпиталь Шептицького запрошує на тематичні вебінари

0 Comments

Проєкт “Сприяння у доступі до медичного обладнання для соціально незахищених верств населення” функціонує завдяки співпраці Caritas Ukraine за фінансової підтримки CNEWA Canada.

В рамках даного проєкту проводяться безкоштовні навчальні вебінари /тренінги з основ догляду вдома.

Даний проєкт діє на базі БФ Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького у кабінеті: “Домашня опіка”.
У центрі діє випозичання реабілітаційного обладнання, а також можна отримати індивідуальні консультації щодо догляду за важкохворими людьми – по телефону, в центрі та вдома.

Сестра медична, котра залучена у проєкт, проводить навчання родичів, як правильно доглядати за паліативними хворими, як провести профілактику пролежнів, контрактур, техніку переміщення в ліжку, покаже як провести гігієну тіла тощо.

Навчальні вебінари котрі будуть проводитися у липні місяці.

1. Тема: “Хвороба Айцгеймера. Основи догляду за пацієнтами” – вебінар буде транслюватися 30.07.2020 р. початок о 14:00 – 15:30 год- тренер Марта Рипихович – завідувач відділення паліативного лікування у БФ Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького
Посилання на трансляцію meet.google.com/hdo-uqhk-bag

2. Тема: “Професійне вигорання. Як не втратити здоров’я на роботі” – тренер Олена Ворона – психолог у Центрі Психічного здоров’я при Шпиталі Шептицького, вебінар буде транслюватися 31.07.2020 р., початок о 14:30-16:00 год.
Посилання на трансляцію meet.google.com/hdo-uqhk-bag

До навчання запрошуємо: молодший медичний персонал закладів охорони здоров’я, опікунів та родичів паліативних пацієнтів,соціальних працівників, волонтерів.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь