Image

Майстер-клас «Виготовлення великодніх листівок»

0 Comments


Івано-Франківський Карітас єднає батьків молоді із особливими потребами

13.04.2011

Виховувати неповносправну дитину – нелегко. Це вимагає від батьків особливого терпіння, любові, а також специфічних педагогічних знань,



адже діти-інваліди  потребують значної уваги, турботи й розуміння. Саме тому важливим аспектом у діяльності Карітасу, який опікується
неповносправною молоддю, є робота з батьками своїх підопічних.

 

1 квітня у рамках проекту «Центр дозвілля та соціальної адаптації розумово неповносправної молоді» на базі Карітасу Івано-Франківськ УГКЦ  було організовано майстер-клас «Виготовлення великодніх листівок» для дванадцяти батьків молодих людей із особливими потребами. 
«Метою заходу було  допомогти батькам через залучення їх до творчої діяльності емоційно розвантажитись, а також  ознайомитися із основними техніками виготовлення виробів з паперу. Освоєння  батьками практичних  вмінь  дасть можливість закріплювати відповідні навики з молоддю вдома», розповідає керівник Центру Людмила Максим’юк.
Спілкуючись із працівниками Карітасу, батьки завжди знаходять розуміння їхніх труднощів та потреб пов’язаних з наявністю в сім’ї неповносправної дитини.  Такий семінар – добра нагода для батьків познайомитись один з одним і поділитися своїми проблемами і здобутками у вихованні дітей. А також просто поспілкуватися й відволіктися від щоденних турбот.
 

Categories: Новини

Залишити відповідь