Доречні подарунки

Співпраця з Посольством Великої Британії
25.12.2009
Вже другий рік поспіль до Новорічних свят 80 самотніх людей старшого віку та інвалідів, які знаходяться на опіці проекту «Домашня опіка» Карітасу-Київ отримують продуктові набори. Такі  подарунки надзвичайно доречні до свят, якщо врахувати низький рівень пенсійного забезпечення та стрімкий ріст цін на продукти.

Ще в кінці листопада представник Посольства Великої Британії Олексій Курка та працівники Карітасу-Київ закупили за кошти Посольства необхідні для наборів продукти. Продуктові набори включили в себе: манну, ячневу та гречану крупи, рис, макарони, муку, соняшникову олію, шпроти, сардини в олії, цукор, чай, печиво, консервований зелений горошок та кукурудзу, родзинки. Вартість продуктових наборів, які отримали потребуючі склала майже сім тисяч гривень. Протягом 2009 року підопічні Домашньої опіки Карітасу-Київ отримали також необхідні медикаменти на суму більше одинадцяти тисяч гривень.

Від щирого серця дякуємо працівникам Посольства Великої Британії за чуйне серце, небайдужість до проблем самотніх людей похилого віку та інвалідів і вітаємо з наступаючим Новим роком і Різдвом. Сподіваємось на плідну співпрацю в майбутньому!