Image

Протидія торгівлі людьми

0 Comments


Боротьба із сучасним рабством
15.11.2010
Міжнародна організація з міграції (МОМ) в Україні запросила Президента Карітасу України на П’яту церемонію вручення нагород за особливі заслуги у протидії торгівлі людьми. 2 грудня під час церемонії вручення нагород за особливі заслуги у протидії торгівлі людьми будуть відзначені особи та організації, які зробили вагомий внесок у боротьбу із



сучасним рабством в Україні.
З 1991 року за оцінками МОМ в Україні понад 110 000 українських жінок, чоловіків та дітей постраждали від торгівлі людьми. Задля викорінення цього злочину та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми недержавні організації співпрацюють з урядом, громадянським суспільством, міжнародними організаціями та бізнес спільнотою.
 
Боротьба проти торгівлі людьми є одним пріоритетів діяльності багатьох організацій Карітасу в Європі і в світі. Карітас України є членом міжнародної мережі християнських організацій, які борються проти торгівлі людьми,  і продовжує координувати проект Карітасу Інтернаціоналіс «COATNET». Метою цього проекту є розвиток мережі і створення механізмів та засобів, які б сприяли обміну інформацією, взаємній підтримці та дієвому партнерству між країнами. Учасниками КОАТНЕТу є організації з 27 країн світу.
 
 

Categories: Новини

Залишити відповідь