Image

Розпочато видачу медичних ваучерів в буферній зоні

0 Comments

Медичним напрямком проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливих вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України» Карітасу Краматорськ розпочато видачу медичних ваучерів.

Завдяки цьому найвразливіші категорії населення (лежачі, літні люди старше 80 років і т.д.) мають можливість отримати необхідний набір медикаментів.

Допомога у вигляді медичних ваучерів забезпечує населення буферної зони необхідними медикаментами, згідно рецептів сімейного лікаря відповідно до захворювань бенефіціарів.

Метою ваучерної системи є надання повного курсу лікування одразу.

Важливо!

Проект працює ВИКЛЮЧНО в буферній зоні, охоплюючи такі населенні пункти: м. Торецьк та селища, що підпорядковуються Військово Цивільній Адміністрації, та населенні пункти Бахмутського району: м. Світлодарськ, смт. Миронівський, с.Луганське, с.Новолуганське і т.д.

Медичні консультанти завжди раді прийти на допомогу та надати інформацію щодо медичного напрямку проекту, а також проектної діяльності загалом.

Консультації здійснюються в телефонному режимі чи під час виїзду на локації. Працівники здійснюють прийом згідно графіку виїздів.

Контакти Карітасу Краматорськ: http://kram.caritas.ua/kontakti/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь