Image

Реабілітаційний центр “Назарет” надає допомогу учасникам АТО

0 Comments

Важливою складовою національної безпеки України є забезпечення соціального захисту та створення сприятливих адаптаційних умов для цивільного життя військовослужбовців, які повертаються з АТО. Саме тому Реабілітаційний центр “Назарет” надає можливість на пільгових умовах пройти реабілітацію та повернутися до нормального життя!

☝Метою програми є:
▪забезпечення умов для проходження психологічної реабілітації та духовного відновлення ветеранів АТО від алкогольної та наркотичної залежності в ЗРЦ “Назарет”
▪проведення психотерапевтичної і духовної роботи по виходу з співузалежненості членам їх сімей та близькому оточенню.
▪підвищення рівня поінформованості з питань соціальної підтримки учасників АТО та їх сімей.
▪поліпшення ефективності взаємодії місцевого самоврядування та органів державної влади з регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО та членів їх сімей.

Реабілітаційна програма “Назарет” допомагає узалежненій людині сформувати нову, адекватну і тверезу концепцію свого захворювання (залежності), допомагає навчитися жити з хворобою на рівні свідомого контролю. Поступово відбувається переоцінка як самого себе, так і своїх потенційних можливостей, а також міжособових контактів. Сам процес одужанням розуміється не просто стриманість від вживання психоактивних речовин (сухість), а особистісне зростання (фізичне, емоційне, духовне і суспільне) до тверезості і зрілості в прийнятті рішень та відповідальності за свої дії. Тому в програмі даються орієнтири та підтримка для досягнення цієї мети. Кожен Крок програми допомагає по черзі проаналізувати власні переживання і досвід, досягти змін в усіх життєво важливих сферах, і таким чином, сформувати стійкі установки на життя без вживання алкоголю та наркотиків.

З точки зору психотерапевтичної реальності ця програма є добре організованим психотерапевтичним процесом, в якому залежній людині надається дійсна допомога і підтримка з боку терапевтів, психологів, консультантів і священиків як також і терапевтичної спільноти (інші реабілітанти що проходять лікування у реабілітаційному центрі “Назарет”).

Проект діє за підтримки:
▫ Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА
▫ Львівська обласна державна адміністрація

Контакти реабілітаційного Центру:

▫️Амбулаторне відділення
☎ +38 (096) 306 65 36
📧 ambulatoria.nazaret@gmail.com
🌏 http://ambulatorka.org.ua

▫️Реабілітаційний центр
☎ 099 661 66 78;
☎ 067 679 05 06;
☎ 063 554 87 78.
📧 rc.nazaret@ukr.net
🌏 http://www.nazaret.org.ua

Categories: News | Новини

Залишити відповідь