Image

Разом з P&G боремось з розповсюдженням COVID-19 в Чернігівській області

0 Comments

Карітас України разом з компанію Procter&Gamble у березні 2020 року започаткували довгострокову акцію «Піклування в кожен дім» з метою надання високоякісних продуктів побутової хімії для широких верств населення, які мають низький дохід та найбільш вразливі до пандемії на COVID-19.  

В червні 2020 року, коли на території західних областей нашої країни епідемія набула значних масштабів, було прийнято рішення спрямувати частину благодійної допомоги до лікарняних установ, аби підтримати медичних працівників, які знаходяться в авангарді боротьби з хворобою. 

Разом з тим, засоби гігієни в межах акції також передаються соціальним закладам – особливо тим, де перебувають літні люди, які знаходяться в групі ризику важкого перебігу захворювання на коронавірусну хворобу.

Сьогодні ми передаємо продукцію компанії Procter&Gamble соціальним установам та медичним закладам Чернігівської області. Сподіваємось, медичні працівники та підопічні соціальних установ завдяки цій ініціативі почуватимуться більш захищеними в умовах пандемії, яка поки що тримає весь світ в напрузі.

“Загалом пральні засоби різного типу на загальну кількість циклів прання – майже 139 000 та понад 3800 літрів універсального миючого засобу передано лікарняним та соціальним закладам Чернігівської області”, – зазначив Владислав Шелоков, директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України.

Питання гігієни у протидії COVID-19 грає вирішальну роль, тож ми впевнені, що ця допомога дозволить зробити суттєвий внесок у боротьбу з розповсюдженням коронавірусу в Чернігівській області. 

Більш детально про співпрацю Карітасу України та компанії Procter&Gamble за посиланням: https://caritas.ua/pkd/ 


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь