Image

Разом з компанією «Parallel» подарували надію тим, у кого вогонь забрав все!

0 Comments

З 7 до 28 грудня 2020 року, придбавши листівку добра на АЗК Parallel та партнерів, ви допомагали сім’ям, постраждалим від масштабних пожеж у Луганській області.

Як і обіцяли, усі кошти з продажу листівок були витрачені на купівлю необхідної побутової техніки погорільцям.

Нагадаємо, що 30 вересня минулого року стало відомо, що на Луганщині почалися пожежі у трьох місцях. За добу у вогняному колі опинилися 11 селищ. За інформацією ДСНС найскладніша ситуація склалася вздовж лінії зіткнення від Станиці Луганської до Сєверодонецька, де лісові пожежі набули загрозливого характеру для 22 населених пунктів.

23.01.2021 року, дякуючи компанії «Parallel», працівники Карітасу забезпечили чотири постраждалі родини з населених пунктів Капітанове та Муратове, Луганської області, пральними машинами та кухонним приладдям. Ці родини щиро вдячні за допомогу у наданні побутової техніки.

Кладко Анна Миколаївна (с. Муратове)

Анна Миколаївна одинока мати, яка виховує 4 дітей: Дмитро 15 років, Євген 14 років, В`ячеслав 12 років (дитина із синдромом Дауна), Родіон 8 років. Родині вкрай тяжко на сьогодні, так як при пожежі згорів дім і все майно повністю, оскільки вогонь знищив усю вулицю. Матір вдячна за будь-яку допомогу.

На цей час родина поселилася у старій хаті, яка потребує ремонту. На державну допомогу чи компенсацію не претендують, оскільки не мають достатнього пакету документів на житло, яке згоріло. Родина у складних життєвих обставинах (незалежно від нещодавнього стихійного лиха, пожежі). В рамках проекту, завдяки АЗК «Parallel», працівники Карітасу надали родині напівавтоматичну пральну машину, 3 кг. засобу для прання та чайник.

Муштай Любов Миколаївна (с. Капітанове)

Родина Муштай із села Капітанове перебуває у складних життєвих обставинах.  Двох дітей виховує бабуся Любов Муштай, тата і мами немає. Діти: Дмитро 11 років,  Діана 17 років. Діти талановиті і відкриті  для спілкування, навчаються в школі, соціально-інтегровані, потребують особливої уваги і підтримки. Родина постраждала від пожежі: згоріла хата і все майно повністю, оскільки вогонь знищив усю вулицю. На цей час родина  поселилася у старій хаті, яка потребує ремонту. Бабусі дуже тяжко опікуватись онуками, і на маленьку пенсію неможливо відновити житло.

В рамках спільної акції з АЗК «Parallel», працівники Карітасу надали родині напівавтоматичну пральну машину, 3 кг. засобу для прання та чайник.

Бутко Володимир Микитович (с. Капітанове)

Володимир Микитович доглядає за своїм братом Віктором Микитовичем інвалідом I групи. В наслідок пожежі у братів згоріло цілком все подвір’я . На теперішній час брати мешкають у хаті племінниці, котра на сьогодні знаходиться на заробітках за кордоном.

В рамках спільної акції з АЗК «Parallel», працівники Карітасу надали родині напівавтоматичну пральну машину, 3 кг. засобу для прання та чайник.

Соколова Валентина Петрівна (с. Муратове)

Валентина Петрівна одинока пенсіонерка. У неї при пожежі згоріло все окрім маленького старого флігеля, в котрому вона знайшла притулок. Під Державну програму грошової допомоги, як постраждала від пожежі, вона не підпадає, адже згоріло не все подвір’я.

В рамках спільної акції з АЗК «Parallel», працівники Карітасу надали родині напівавтоматичну пральну машину, 3 кг. засобу для прання та чайник.

Ці родини щиро вдячні за допомогу у наданні побутової техніки. А ми в свою чергу дуже вдячні нашим партнерам, які в цей складний час не залишились осторонь чужої біди!

Готові допомогти постраждалим від пожежі – переходьте за посиланням: https://caritas.ua/fire/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь