Image

Пишаємося нашими волонтерами!

0 Comments

Пані Тетяна вже більше двох місяців шиє для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, по сто масок на тиждень!

Про акцію дізналася із фейсбук-сторінки Карітасу Запоріжжя та вирішила долучитися до соціальної ініціативи.

Із початком бойових дій на сході України волонтерка разом із чоловіком та трьома дітьми переїхала із Донецька до Запоріжжя.

«У листопаді 2014-го року, як тільки ми переїхали, ми винайняли кімнату у трикімнатній квартирі з трьома дітьми. На той момент не просто було винайняти житло з трьома дітьми. Та ще й це клеймо на шиї – «переселенці», – говорить Тетяна Івахненко.

Становище було скрутним, і першою організацією, куди звернулася родина за допомогою, став БФ «Карітас Запоріжжя».

Зараз жінка з посмішкою на обличчі та величезною вдячністю розповідає про допомогу, яку отримала від організації.

«Нам тоді дуже допомогли. «Карітас» був першою організацією, куди мене запросили. Мене там дуже підтримали. Я отримала велетенську коробку. Там були продукти харчування, медикаменти, побутові речі. На той момент це були два місяці нашого життя».

Зараз пані Тетяна бере участь у різних волонтерських ініціативах. Окрім пошиття масок жінка також щотижня годує безхатченків. Їжу готує сама вдома.

Свою волонтерську діяльність Тетяна Івахненко мотивує тим, що жінці хочеться бути корисною. Не просто жити це життя і жити лише для себе. А хочеться робити добрі справи для людей.

Хочете також долучитись до волонтерів Карітасу? Переходьте за посиланням: https://caritas.ua/volunteer/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь