Image

Пункт безоплатної юридичної допомоги відкрито в смт Нікольське

0 Comments

У будівлі Нікольської районної адміністрації відкрито пункт безоплатної юридичної допомоги від БФ «Карітас Маріуполь».

Подія відбулася у рамках реалізації проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні», впроваджений за підтримки ПРООН.

Фахівець Карітасу віднині буде надавати юридичні послуги не тільки населенню, а й співпрацювати з місцевою владою задля створення міцної громади. Голова Нікольської районної ради Василь Мітько зазначив, що є багато питань, які потребують вирішення і допомога юриста вкрай важлива.

Фахівець Карітасу Маріуполь Олександр Яроцький підкреслив, що проблеми Нікольського району дещо відрізняються від тих, що існують у населених пунктах вздовж лінії розмежування, тут є своя специфіка. А поки йшла підготовка до відкриття, він вже отримав доволі багато звернень.

«Більш за все звертаються по допомогу представники місцевого самоврядування, бо зараз триває епоха змін, відчувається сплеск соціальної активності. Найбільш всіх турбують інтереси територіальної громади, а для того, щоб правильно її побудувати, треба розуміти її інтереси та захищати їх”.

Відтепер кожен житель Нікольського та прилеглих населених пунктів мають змогу звернутися до юриста БФ «Карітас Маріуполь» за адресою: смт Нікольське, вул. Свободи, 87, 3-й поверх, Нікольська районна рада.

Пункт безоплатної правової допомоги працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь