Image

Психологи Карітасу Маріуполь розпочали серію тренінгів з ораторського мистецтва

0 Comments

У якій сфері ми би не працювали, кожен день ми спілкуємось з людьми, ділимося своїми думками з іншими. І чим переконливіше людина може донести свою думку, тим більше шансів, що з нею погодяться або приймуть важливе чи правільне для нього рішення.

Крім того, наука ораторства допомагає завоювати авторитет. У будь-якій компанії цінують і поважають тих, хто вміє чітко викладати свої думки. Зрештою, вміння виступати робить життя людей більш цікавим і насиченим.

Ораторство є одним з головних стимулів особистісного зростання. Воно одночасно розвиває лідерство і емоційний інтелект. Тому що під час виступу ви берете на себе роль ситуаційного лідера, реагуєте на інших.

Психологині Карітасу Маріуполь Людмила Хоцька та Анна Чепелева розпочали серію тренінгів з ораторського мистецтва для працівників комітетів самоорганізації населення.

На тематичних заняттях спеціалісти проекту доводять, що оратором може стати кожен, якщо розуміє, навіщо йому це потрібно, достатньо мотивований і готовий працювати над собою. А нагородою за нову навичку стане просування вперед по кар’єрних сходах, повага колег і більш широке коло друзів і знайомих.

Заходи відбуваються в межах проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України»

Categories: News | Новини

Залишити відповідь